onsdag 13. juni 2007

India Pindia!

På denne bloggen tenkte eg at eg (Sigurd Sandvik) og Sigurd Bordvik skal skrive litt frå tida vår i India. Me reiser ned 15. august 2007 og skal etter planen vere der til 10. januar 2008. Frå 27. august til i byrjinga av november skal me studere freds- og konfliktstudiar gjennom Kulturstudier i byen Pondicherry i sydaust-India. Etter det vert det reising rundt om...



Skulevegen vår i Pondicherry


Meir kjem seinare...

3 kommentarer:

jonhelge sa...

Ikkje for å være frekk, men eg likar ikkje at eg betaler 36% skatt for at de skal på eit halvt års ferie betalt av lånekassa!

Men de vil jo lære litt om krig og fred og sånn då..

Mamma til Sigurd S sa...

Kjære katar! Herleg å høyre at de er vel framkomne! Vonar óg de kjem i mål med oppgåveskrivinga!Eg har to eks.før 11.sept. og ei STOR oppgåve som eg skal vere godt i gong med før eg reiser den 11.sept.- rimeleg mykje arbeid-ventar óg på nytt pass som eg nettopp oppdaga var gått ut i april!No når eg óg har fått blogg kan me vel ha god kontakt gjennom desse månadane!Synd at de ikkje fekk vere russarar- men de får sikkert ein ny sjanse!Helsin og klem frå mamma!

Steinar Stav sa...

ikkje for å være frekk, men eg likar ikkje at eg betalar 37% skatt for at jon helge skal formeire seg, få barnetrygd osv.